Du er her: Firma & Ide
Kontakt    Sitemap   Juul-Svane.com
 
 
 
Firma & Ide

Juul & Svane er en virksomhed der gennem sine produkter vil bidrage til at almindelige mennesker får en mulighed for at få bedre og billigere produkter i form af nyheder eller produkter som folk har glemt – men altid holdt af.

Vi har med vort bactiren rengøringskoncept ønsket at give forbrugeren et helt nyt produkt, som gør rent ved hjælp af enzymer og som gør rent hvor andre produkter må give op. Samtidig er vore produkter neutrale overfor naturen, hvilket har været en vigtig parameter i da vi tog produktet, som i længere tid har været anvendt af det professionelle marked, og lancerede det til konsumentmarkedet.

Multirengøring, Madras-rens & Lugtfjerner

” Som naturen ville gøre det” er vort slogan for disse produkter. Det betyder at vi har kigget naturen over skulderen – lært meget, men det har også givet os indsigt i, hvordan det kan gøres lidt bedre.

Eller sagt på en anden måde, vi har optimeret naturens nedbrydningssystem ved at anvende microorganismer, i et meget stort antal, så vi fjerner alt organisk materiale, hurtigt og uden ubehageligt bi-lugte.

Vi ønsker ikke at anvende ord som ”ACTION” – ”POWER” – ”SUPER” – ”BANG” eller ”MAGIC” – Vi lægger større vægt på at vore produkter er neutrale overfor naturen!

Vi påstår ikke at vi er bedre end de andre – men vore produkter er MINDST ligeså gode og så er de rent danske – og i mange tilfælde klarer vore produkter opgaven bedre!

Desuden er vi markedets eneste produkt, der rengør i dybden, altså fjerner organisk materiale, indeni madrassen (madras-rens) og rengør i sprækker, revner og kroge (multirengøring). Madras-rens fjerner grundlaget for husstøvmider – hvornår har du sidst renset din madras indeni???

Dette naturlige renseprodukt arbejder sig ind i madrassen (madras-rens), revner og sprækker (multirengøring) og absorberer og nedbryder alt organisk materiale – og vil fortsætte indtil alt nedbrydeligt materiale er fjernet og vil derefter være inaktivt.

Madrassen (madras-rens) og overfladerne på borde, gulve og vægge (multirengøring) efterlades rene og fri for næring til uønskede bakterier – behandlingen gentages med jævne mellemrum – ligesom du selv gør rent jævnligt – mikroorganismerne vil fortsætte et stykke tid, når du er holdt op – ordentlig rengøring tager tid!

 
 
 
Grønnevej 12 - DK-2830 Virum - Denmark - Tlf. +45 3536 6000 - Fax +45 3536 6068 -
Til Forsiden