Du er her: Kunderne siger om bactiren
Kontakt    Sitemap   Juul-Svane.com
 
 
 
kunderne siger om Bactiren

Heidi fra Odense skriver:
Jeg har brugt BACTIREN madras-rens til mine sofaer og det har virket ganske fortrinligt. Pletterne i stoffet er forsvundet som dug for solen og det er jo dejligt, men efter behandlingen har BACTIREN efterladt store skjolder på det område af stoffet hvor jeg har sprøjtet. Derfor skriver til jer i håb om et godt råd til hvordan jeg kan slippe af med disse skjolder. (Min sofa er lavet af mikrofiber)

På forhånd tak og med venlig hilsen

Heidi Rasmussen
Blommegrenen 24 A
5220 Odense SØ

 

Bactiren svarer:
Kære Heidi
Tak for de rosende ord. "Problemet" som du nævner har Vi oplevet før - og vi har nok ikke gjort nok for at fortælle folk hvad de skal gøre dagen efter behandlingen.

Du tager en HELT ren engangs karklud ( fx. en af dem som man køber i Netto eller Fakta for 10 for en ti'er) vrid den hårdt op I varmt vand og tør et par gange hen over skjolderne. Det som giver skjolderne er det stof som indkapsler lugten - Zink - og det er let at få væk. Venligst skriv eller ring hvis du ikke får skjolden væk - men det gør du ;-)

Skriv også gerne når du har fået skjolden væk - vi vil gerne høre om vi må bruge din erfaring på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

BactiRen

 

Heidi fra Odense skriver:
Hej igen
Ja så kommer jeg med spændende nyt!
Mine sofaer er blevet så sode som nye. Tørrede skjolderne over med en fugtig klud som du anbefalede mig og nu er skjolderne samt urenheder i min sofa væk.

Jeg kunne ikke være mere lykkelig over at jeg har fundet et produkt der virker mod pletter i min flotte lyse sofa.
Det er ikke længere et stress moment når der kommer en plet i sofaen for nu har jeg Bactiren til at klare dem for mig.

Jeg har allerede fortalt min mor og min søster om produktet og de har allerede invisteret i Bactiren så det er jo dejligt at kunne fortælle det videre for jeg er jo ikke den eneste der kæmper mod pletter i møbler og lignende. Jeg vil her til sidst lige benytte lejligheden til at takke dig for din opmærksomhed og meget imponerende service, det er ikke hver dag man oplever den!

Tusind tak og held og lykke med foretningen i fremtiden!!!

Med de venligste hilsner

Heidi Rasmussen

 
 
 
Grønnevej 12 - DK-2830 Virum - Denmark - Tlf. +45 3536 6000 - Fax +45 3536 6068 -
Til Forsiden