Du er her: Allergi & Husstøvmider -> Hvad er mider?
Kontakt    Sitemap   Juul-Svane.com
Hvad er mider?      Forholdsregler     Hvorfor er mider farlige?      Hvem er mest udsat?      Råd & Tips til støv-mide allergikere
 
 
Allergi og Husstøvmider > Hvad er mider?

Hustøvmider er små spindler organismer. De lever af døde hudceller som mennesker taber hver eneste dag. Disse døde hudceller finder typisk vej ind i madrassen og er det perfekte sted for hustøvmider. Der er sålede perfekte forhold for hustøvmider i sofaer, senge og andre madrasser hvor mennesker opholder sig ofte. Det er estimeret at en almindelig dobbelt-seng indeholder op til 2 millioner hustøvmider.

Da de er luftbårne er de således også i tæpper og gardiner.

Det er således næsten umuligt at blive dem kvit uden brug af Bactiren produkterne. Bactiren går helt ned i madrassen og tæpperne og fjerner hustøvmidernes livsgrundlag hvorfor hustøvmiderne vil ophører med at leve.

Jævnlig rengøring med specielle støvsugere (som sjældent findes hos private) vil muligvis reducere problemet for en periode – men kun begrænset. Problemet vil optræde igen hvis ikke hustøvmidernes fødeemner og ekskrementer fjernes således at personer med allergi ikke kommer i kontakt hermed.

 
 
 
Grønnevej 12 - DK-2830 Virum - Denmark - Tlf. +45 3536 6000 - Fax +45 3536 6068 -
Til Forsiden