Du er her: Produkter -> Produktbeskrivelse
Kontakt    Sitemap   Juul-Svane.com
Produktbeskrivelse     Anvendelsessted     Brugervejledning     Baggrundsinformation     Indholdsbeskrivelse
 
 
Produkter > Produktbeskrivelse
-BactiRen Madras-rens (Med microorganismer.)
Fordele
Eneste produkt på markedet, der eliminerer og fjerner organiske reststoffer i madrasser miljøvenligt produkt der nedbrydes naturligt i naturen.
Duo funktion: Sammensætningen af zinc complex og micro organismer indkapsler, neutraliserer og eliminerer organisk materiale samt dårlige lugte, minimerer forekomsten af bakterier og støvmider.
Arbejder så længe der findes organisk materiale hurtig virkende og handy I brug, renser hvor andre produkter giver op pH-værdi 8,2.
Sprayes direkte på madrassen for hurtig indtrængen, unique sammensætning af microorganismer for optimal virkning i soveværelse miljøer.

-BactiRen Lugtfjerner (Med Enzymer / mikroorganismer.)
Fordele
Effektiv dybderensning på steder, hvor organisk materiale forårsager dårlig lugt, ved hjælp af mikroorganismer og Zink kompleks neutraliseres ubehagelig og dårlig lugt f.eks. tobaksrøg og naturlige nedbrydelses­processer, der normalt fremkalder dårlig lugt.
Duo funktion indkapsler - nedbryder og eliminerer, pletter ikke. Særdeles positiv miljøpåvirkning, hurtig og let at anvende.
Rengør i dybden hvor andre midler ikke kan anvendes f.eks. møbler - tæpper og gardiner kan også anvendes på hårde overflader f. eks omkring urinaler og toiletter.
pH-værdi 6,5 neutral, sprayes direkte på kilden til luftforureningen.
Mikroorganismerne sikrer en yders effektiv funktion:
Dvs. nedbryder organisk materiale, som er årsagen til dårlige lugte, og efterlader emnerne rene og friske. Enzymerne / mikroorganismerne lever af organisk materiale, og arbejder derfor så længe, der er organisk materiale at leve af. Rengør som naturens eget rengøringssystem og er uskadelig for mennesker, dyr og natur.

-BactiRen Multirengøring (Med mikroorganismer.)
Fordele
Universalrengøringsmiddel baseret på mikroorganismer, der går i dybden, og fjerner alt skidt og snavs samt organisk materiale og efterlader emnerne rene og blanke. Miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt.
Harmløs overfor mennesker, dyr og naturen, da produktet er baseret på naturens egen måde at gøre rent på.
Sikrer rene blanke overflader, som bliver nemmere at rengøre ved jævnlig brug, produktet er tilsat parfume, der afgiver en behagelig duft. Praktisk pumpeflaske som giver rigtig dosering, og dermed forhindrer overforbrug.
 
 
 
Grønnevej 12 - DK-2830 Virum - Denmark - Tlf. +45 3536 6000 - Fax +45 3536 6068 -
Til Forsiden